Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extreme Measures

Extreme Measures

12/02/2018 | Flixfilm

Se Extreme Measures på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Apted
Skuespillere: Hugh Grant, Gene Hackman, Sarah Jessica Parker, David Morse
Spilletid: 118 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En læge på skadestuen er plaget af, at en journal tilhørende en mærkelig patient er blevet væk. Da han undersøger sagen, kommer en anden læges mørke handlinger for dagen.

Extreme Measures (Ekstreme metoder) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Extreme Measures på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extreme Measures (Ekstreme metoder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extreme Measures stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extreme Measures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extreme Measures (Ekstreme metoder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar