Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extreme Measures

Extreme Measures

12/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Extreme Measures på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Apted
Skuespillere: Hugh Grant, Gene Hackman, Sarah Jessica Parker, David Morse
Spilletid: 118 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En læge på skadestuen er plaget af, at en journal tilhørende en mærkelig patient er blevet væk. Da han undersøger sagen, kommer en anden læges mørke handlinger for dagen.


Se Extreme Measures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Extreme Measures (Ekstreme metoder) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extreme Measures (Ekstreme metoder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extreme Measures herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extreme Measures (Ekstreme metoder) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extreme Measures stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar