Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extreme Movie

Extreme Movie

15/05/2014 | Flixfilm

Se Extreme Movie på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Adam Jay Epstein, Andrew Jacobson
Skuespillere: Patrick J. Adams, Denise Boutte, Brian Burt, Michael Cera
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Den søde, nørdede Mike jager sin drømmepige, mens Fred leder efter kærligheden online, og Chuck og hans kæreste tager deres sexliv til et nyt (meget mærkeligt) niveau.


Se Extreme Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExtreme Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extreme Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extreme Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extreme Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extreme Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar