Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extremely Loud and Incredibly Close

Extremely Loud and Incredibly Close

01/03/2020 | Flixfilm

Extremely Loud and Incredibly Close på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den unge Oskar er overbevist om, at hans far efterlod en besked til ham, inden han døde den 11. september, og tager ud på en følelsesladet rejse gennem New York City.

Extremely Loud and Incredibly Close havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extremely Loud and Incredibly Close på YouTube.Se Extremely Loud and Incredibly Close på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extremely Loud and Incredibly Close ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extremely Loud and Incredibly Close stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extremely Loud and Incredibly Close, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extremely Loud and Incredibly Close er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar