Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

03/05/2019 | Flixfilm

Se Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Joe Berlinger
Skuespillere: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan, Sydney Vollmer
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den enlige mor Liz falder for Ted Bundy og nægter i årevis at tro på sandheden om hans forbrydelser. Et drama baseret på en virkelig historie.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile på NetflixAnmeldelse: Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar