Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Extremis

13/09/2016 | Flixfilm

Extremis på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Dan Krauss
Skuespillere: Monica Bhargava, Jessica Zitter
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Oplev de følelser, der ledsager de livsafgørende beslutninger, når læger, patienter og familier på et hospital står over for rystende valg.

Extremis havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Extremis på YouTube.Se Extremis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Extremis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extremis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Extremis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Extremis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar