Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Extremis

13/09/2016 | Flixfilm

Se Extremis på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Dan Krauss
Skuespillere: Monica Bhargava, Jessica Zitter
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Oplev de følelser, der ledsager de livsafgørende beslutninger, når læger, patienter og familier på et hospital står over for rystende valg.


Se Extremis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkExtremis havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Extremis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Extremis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Extremis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Extremis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar