Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eye for an Eye

Eye for an Eye

27/07/2016 | Flixfilm

Se Eye for an Eye på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: John Schlesinger
Skuespillere: Sally Field, Ed Harris, Olivia Burnette, Alexandra Kyle
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish, Korean
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En sørgende mor tager retfærdigheden i egen hånd, da manden, som voldtog og myrdede hendes datter, løslades på grund af en formel juridisk fejl.


Se Eye for an Eye på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEye for an Eye havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eye for an Eye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eye for an Eye herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eye for an Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eye for an Eye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar