Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eye in the Sky

Eye in the Sky

01/08/2018 | Flixfilm

Se Eye in the Sky på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: Gavin Hood
Skuespillere: Faisa Hassan, Aisha Takow, Armaan Haggio, Helen Mirren
Spilletid: 102 min
Land: UK, Canada
Sprog: English, Somali
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Mens en drone cirkler over Kenya, kolliderer politikere og militæret i London over en strejke, der kan dræbe en terrorist – og en uskyldig pige.

Eye in the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eye in the Sky på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eye in the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eye in the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eye in the Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eye in the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Eye in the Sky

 1. Lars - kl. 10:04, 02-08-2018:

  Hmm…
  Jeg går ud fra at resumé’et er oversat med Google translate?
  I det her tilfælde vil jeg mene at ordet “strike” betyder “angreb” og ikke “strejke”.

  Tak for en god service. Jeg tjekker siden dagligt.

  Skriv kommentar