Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eye See You

Eye See You

01/05/2022 | Flixfilm

Eye See You på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Jim Gillespie
Skuespillere: Sylvester Stallone, Charles S. Dutton, Polly Walker
Spilletid: 96 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: FBI-agenten Jake Malloy er traumatiseret efter at have været vidne til en brutal forbrydelse, men må tilsidesætte sin egen frygt for at pågribe en seriemorder på fri fod.

Eye See You havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eye See You på YouTube.Se Eye See You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eye See You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eye See You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eye See You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eye See You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar