Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eyyvah Eyyvah 2

Eyyvah Eyyvah 2

15/03/2017 | Flixfilm

Se Eyyvah Eyyvah 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Hüseyin har fundet sin far, og nu har han endnu en mission – at finde sammen med sin drømmepige med lidt hjælp fra sin nye ven.


Se Eyyvah Eyyvah 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEyyvah Eyyvah 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eyyvah Eyyvah 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eyyvah Eyyvah 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eyyvah Eyyvah 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eyyvah Eyyvah 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar