Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eyyvah Eyyvah 3

Eyyvah Eyyvah 3

15/03/2017 | Flixfilm

Se Eyyvah Eyyvah 3 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Hakan Algül
Skuespillere: Demet Akbag, Ata Demirer, Özge Borak, Salih Kalyon
Spilletid: 105 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Livet er hårdt for Hüseyin, efter han har giftet sig med sin store kærlighed. Han arbejder dag og nat for at forsørge sin voksende familie.


Se Eyyvah Eyyvah 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEyyvah Eyyvah 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eyyvah Eyyvah 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eyyvah Eyyvah 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eyyvah Eyyvah 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eyyvah Eyyvah 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar