Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » F for Får

F for Får

16/09/2015 | Flixfilm

Se F for Får på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tag med fåret Shaun på unoder med hans fætter Timmy, den store fårehund Bitzer, den jaloux kat Pidsley og fåret Shirley.


Se F for Får på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkF for Får havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om F for Får ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til F for Får herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til F for Får er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at F for Får stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar