Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » F Is for Family vender tilbage på Netflix

F Is for Family vender tilbage på Netflix

20/04/2016 | Flixfilm

f is for family sæson 2 netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den animerede komedieserie F Is for Family er blevet fornyet for yderligere en sæson. Første sæson havde premiere i december 2015 og dermed kan man godt begynde at glæde sig til, at sæson 2 får premiere på Netflix Danmark.

Det forventes, at F Is for Family sæson 2 får premiere senere på året og ikke nok med det, så er seriens skaber Bill Burr og Netflix blevet enige om at lave flere afsnit i sæson 2 end det var tilfældet i sæson 1. Dermed vil anden sæson blive på 10 episoder, hvilket er 4 episoder mere end første sæson.

F Is For Family, som er skabt af den amerikanske komiker Bill Burr og Michael Price (The Simpsons), samt Vince Vaughn (Wedding Crashers) og Peter Billingsley (Iron Man), følger familien Murphy gennem de glade 1970’ere – dengang man havde lov til at slå børn, ryge indenfor og medbringe skarpladte våben på flyveturen.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Familiens overhoved og patriot Frank Murphy indtales af Bill Burr, mens konen Sue og sønnen Kevin indtales af henholdsvis Laura Dern (Jurassic Park) og Justin Long (Live Free or Die Hard). Sam Rockwell (Moon) og Debi Derryberry (Toy Story) har også et par roller i serien.

Se første sæson af F is for Family på Netflix Danmark i dag. Sæson 2 vil blive tilgængelig i løbet af 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar