Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » F Is for Family

F Is for Family

12/06/2020 | Flixfilm

Se F Is for Family på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bill Burr, Laura Dern, Justin Long, Debi Derryberry
Spilletid: 30 min
Land: USA, France, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Oplev familien Murphy tilbage i 1970'erne – dengang børn passede sig selv, øllet flød i stride strømme, og tv'et var en mands kæreste eje.


Se F Is for Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


F Is for Family (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om F Is for Family (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til F Is for Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til F Is for Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at F Is for Family (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar