Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » F Is for Family

F Is for Family

25/11/2021 | Flixfilm

F Is for Family på Netflix

Produktionsår: 2015–2021
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Burr, Laura Dern, Justin Long
Spilletid: 30 min
Land: France, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Oplev familien Murphy tilbage i 1970'erne – dengang børn passede sig selv, øllet flød i stride strømme, og tv'et var en mands kæreste eje.

F Is for Family (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til F Is for Family på YouTube.Se F Is for Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om F Is for Family (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at F Is for Family (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame F Is for Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til F Is for Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar