Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » F.R.E.D.I.

F.R.E.D.I.

15/12/2018 | Flixfilm

F.R.E.D.I. på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktion: Sean Olson
Skuespillere: Kelly Hu, Angus Macfadyen, Candace Cameron Bure
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Skoleeleven James begiver sig ud i skoven og finder en intelligent robot, som han må redde fra en forretningsmand med en ondsindet plan.

F.R.E.D.I. havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til F.R.E.D.I. på YouTube.Se F.R.E.D.I. på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om F.R.E.D.I. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at F.R.E.D.I. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame F.R.E.D.I., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til F.R.E.D.I. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar