Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » F.R.E.D.I.

F.R.E.D.I.

15/12/2018 | Flixfilm

Se F.R.E.D.I. på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: Sean Olson
Skuespillere: Kelly Hu, Angus Macfadyen, Candace Cameron Bure, Lucius Hoyos
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Skoleeleven James begiver sig ud i skoven og finder en intelligent robot, som han må redde fra en forretningsmand med en ondsindet plan.


Se F.R.E.D.I. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkF.R.E.D.I. havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om F.R.E.D.I. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til F.R.E.D.I. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til F.R.E.D.I. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at F.R.E.D.I. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar