Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Få billigere Netflix til 79 kr om måneden

Få billigere Netflix til 79 kr om måneden

15/07/2016 | Flixfilm

netflix-danmark-logo-4Det er nu et år siden, at streamingtjenesten Netflix udsendt meddelelser til deres daværende kunder om at priserne ville stige. Nuværende medlemmer kunne i første omgang beholde Netflix til den samme pris i et år fremadrettet, men eftersom det år er ved at omme er det nu der sker prisstigninger på Netflix.

Hvis du har det “normale/standard” abonnement til 79 kr om måneden, så stiger det meget snart til 89 kr om måneden – altså 10 kroner ekstra. Hvis du har det store abonnement til 109 kr, så kommer det også fremover til at koster 119 kroner om måneden. Men det er muligt fortsat at betale 79 kr for Netflix, hvis du overvejer dine behov.

Foruden “standard-“abonnementet tilbyder Netflix nemlig også et billigere streaming-abonnement. Med dette kan du dog kun se Netflix på én skærm ad gangen og billedekvaliteten vil ikke være i HD. Hvis du har familie og normalt ser Netflix på den store fladskærm i stuen, så kan dette abonnement nok ikke anbefales, men hvis du bor alene og oftest ser Netflix på din mobil, tablet eller PC, så er det vær at overveje at nedgradere til det billigere abonnement.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Concrete Cowboy'

Hvis ikke man er helt excentrisk omkring opløsningen, så betyder det nemlig ikke så meget på små skærme om billedkvaliteten er i højeste opløsning. Hvis billedkvalitet ikke har nogen betydning, så kan det kun anbefales at man fluks går ind og ændrer sit abonnement således man slipper 10 kr billigere om måneden for Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er ny kunde hos Netflix kan du vælge det billige abonnement når du tilmelder dig filmtjenesten, mens nuværende Netflix-medlemmer kan ændre deres abonnement under profil-indstillingerne.    Skriv kommentar