Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Få Flixfilm.dk på mobilen

Få Flixfilm.dk på mobilen

04/12/2016 | Flixfilm

flixfilm-app-mobil-netflixSavner du at have de nyeste film og serier på Netflix Danmark lige ved hånden, så guider vi dig her til hvordan du opretter en genvej til Flixfilm.dk på din smartphone, således du nemt og hurtigt kan få en oversigt over Netflix nyhederne.

Guiden nedenfor er henvendt til brugere af iPhone og iPad, men fremgangsmåden bør være nogenlunde den samme til Android.

Der er ikke tale om dedikeret mobil-applikation, men Flixfilm er blevet opdateret således hvis du opretter en genvej til Flixfilm.dk, så optræder hjemmesiden som en applikation på ligefod med andre apps. Selve brugeroplevelsen er dog den samme.

Sådan opretter du en genvej til Flixfilm.dk på din mobil;

1. Åben din internet-browser på mobilen og gå ind på www.flixfilm.dk
2. Klik på delingsikonet (firkant med pil) nederst på skærmen
3. Klik på ‘Tilføj til hjemmeskærm / Add to Home Screen’
4. Klik på ‘Tilføj / Add’

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har nu en direkte genvej til Flixfilm, således du nemt og hurtigt kan se de nyeste film og serier på Netflix Danmark. Hvis du finder en titel som du gerne vil se på Flixfilm, så bliver du direkte henvist til den officielle Netflix-applikation hvor du kan se den ønskede titel.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Flixfilm er Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og entusiaster, som besøges af over 200.000 brugere hver måned. På Flixfilm kan du foruden at se de nyeste film og tv-serier så snart de er tilgængelige på Netflix, også finde nyheder om kommende titler, funktioner og andre generelle nyheder med relevans til streamingtjenesten Netflix.

Hvis du har ønsker eller forslag til ændringer af Flixfilm.dk, så skal du være velkommen til at skrive en kommentar nederst.
Skriv kommentar