Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Få hovedrollen i ny komediefilm fra Netflix

Få hovedrollen i ny komediefilm fra Netflix

06/11/2018 | Flixfilm

Netflix er ved at planlægge deres næste komediefilm; ‘Tall Girl’, men de mangler en høj pige til at spille hovedrollen.

Derfor har streamingtjenesten nu startet en verdensomspændende casting-process, således kandidater fra hele verden, inklusiv Danmark kan komme i betragtning til hovedrollen.

‘Tall Girl’ handler om Jodi, der er den højeste pige på hendes skole og som aldrig har haft det godt med sin krop. Alt dette ændrer sig, da hun falder for den smukke – og ligeså højere – udvekslingsstuderende Stig, der naturligvis får Jodi’s bedste mandlige ven som værtsfamilie. Det er uundgåelige sker og hun bliver derfor centrum i et trekantsdrama.

Det er rollen som Jodi, som der netop nu søges skuespillere til, men da Jodi åbenlyst er en meget høj pige, så skal man være minimum være 177.8 cm høj for at komme i betragtning til rollen. Samtidig skal man være mellem 13-21 år gammel.

LÆS OGSÅ:   Christophers 'A Beautiful Life' topper hitlisterne over hele verden

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er det bare at ansøge her på hjemmesiden; Link, hvor man også kan læse mere om filmen og ansøgningsprocessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man skal blandt andet sende en video hvor man fortæller om sig selv, samt spille to scener fra filmen. Manuskripterne kan downloades fra hjemmesiden.

Ansøgningsfristen er den 21. november 2018, mens optagelserne til ‘Tall Girl’ begynder til januar 2019.
1 kommentar til Få hovedrollen i ny komediefilm fra Netflix

  1. Sanne - kl. 16:54, 07-11-2018:

    Øv jeg er kun 175 cm… 🙁

Skriv kommentar