Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Få indblik i optagelserne af Marco Polo

Få indblik i optagelserne af Marco Polo

14/02/2015 | Flixfilm

marco polo tv-serier netflix dkI december havde den storslået serie om den opdagelsesrejsende Marco Polo premiere på Netflix Danmark. Nu giver streamingtjenesten mulighed for et få et unikt indblik i tilblivelsen af serien i en række nye videoer.

I videoerne fortæller både skuespillere og skabere om de store anstrengelser der har været i forbindelse med optagelserne. Hvad kræver det at producere en storslået serie som Marco Polo, der har et internationalt cast og er filmet under vanskelige klimaforhold? Dette er nogle af de spørgsmål som videoerne besvarer og går samtidig i detaljerne omkring kampsporten, som er en stor del af serien og det 13. århundredes Kina.

Netflix er netop gået i gang med optagelserne af en ny sæson af Marco Polo og dermed kan man se hvad der kræves for at strikke en hel sæson sammen til 90 millioner dollars og hvilke udfordringer det indebærer.

Serien om Marco Polo blev et stort internationalt hit for streamingtjenesten Netflix og dette er højest sandsynlig grunden til at Netflix har valgt at lave en sæson 2. Alle seriens originale skuespillere og skabere, som John Fusco og Dan Minahan (Game of Thrones) er med i tilblivelsen af den nye sæson.

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår Marco Polo sæson 2 får premiere, men Netflix har meddelt at det bliver i 2015, og det må dermed forventes at den kommer til december – samme måned hvor første sæson havde premiere. Flixfilm.dk holder naturligvis ørerne åbne hvis der skulle komme en konkret premieredato.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ovenstående video fortæller seriens skuespillere og skabere om de enorme landskaber og studier som har været påkrævet for at lave Marco Polo.

Kampsport er en stor del af Marco Polo og i videoen ovenover går Netflix tæt på de spektakulære kampe og den hårde træning.

I denne video fortæller seriens skuespillere, Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen og Chin Hanom deres oplevelser med at være i en så storslået serie som Marco Polo.
Skriv kommentar