Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick

Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick

29/11/2019 | Flixfilm

netflix hemmelige film serier skjulte danmarkDet er ikke sikkert, at du får fuld valuta for dit Netflix-abonnement da streamingtjenesten gemmer næsten hunderede film og serier for deres medlemmere.

Netflix skjuler på nuværende tidspunkt i alt 178 film og serier for deres danske brugere.

I denne artikel viser vi dig det simple trick, der låser op for det fulde Netflix-udvalg og giver dig adgang til alle tilgængelige titler på streamingtjenesten.

Se listen med alle de skjulte film og serier på Netflix Danmark.

Alle de skjulte film og serier er uden danske undertekster eller dansk tale, da Netflix helt bevist fjerner de titler fra søgeresultaterne, når sprogindstillingerne er sat til dansk, da tjenesten antager, at man ikke er interesseret i disse titler. Det giver den bedste brugeroplevelse, lyder det fra Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke alle, som er klar over Netflix’ hensigter og derfor skal man ændre sprogindstillingerne til engelsk, således profil- og brugergrænseflade er på engelsk. Det giver nemlig adgang til det komplette udvalg på Netflix.

Med andre ord, hvis tekst og menu på Netflix i dag er på dansk, så går du glip af mindst 178 film og serier, men hvis du ændrer sprogindstillingerne til engelsk åbner du op for det fulde udvalg. Se nedenfor hvordan du skifter sprog på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Dinoer skaber kaos i ny 'Jurassic World'-serie på Netflix

Mange af de hemmelige film og serier er hovedsageligt fra asien, men man kan også finde engelske titler som komedieserien ‘Man Down‘ og tegnefilmsklassikeren ‘Danger Mouse‘.

Sådan kan du se alle film og serier på Netflix;

guide 3

Log ind på www.netflix.com og klik på “Konto” øverst til højre.

guide 2

Gå til “Min Profil” nederst på siden. Klik på “Sprog” for at ændre sprogindstillinger.

guide 1

Vælg “Engelsk” og klik på “Gem”.

Du har nu afspille alle de hemmelige film og serier på Netflix Danmark.
7 kommentarer til Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick

 1. Carsten - kl. 14:09, 22-04-2020:

  De “hemmelige” titler? De er vel ikke hemmelige… blot en algoritme?
  Stop med det click-bait/sensations retorik – det er useriøst!
  I bør nærmere arbejde for, at DK brugere får det fulde indhold som USA?

 2. Flixfilm - kl. 21:00, 22-04-2020:

  Hej Carsten,

  De er hemmelige i den forstand, at hvis dit Netflix er sat til dansk, så ser du aldrig de her titler eller har nogen viden om at de bliver tilføjet – selvom du på sin vis betaler for dem.

  Angående udvalget i USA, så er Netflix netop i gang med at lave samme indhold over hele verden. Det er derfor vi i Danmark får mange nye film fra Korea, Tyrkiet, Indien m.fl. samt at mange af tilføjelserne er “Netflix Originals”, der får premiere over hele verden på samme tid.

 3. Jan - kl. 12:00, 03-08-2020:

  tokyo ghoul er kommet til danmark men hvorfor kun japansk tale og undertext? 4. Saeed - kl. 23:53, 16-08-2020:

  Hej hvordan kan jeg se serien resurection Ertugrul. Har prøvet at ændre sprog indstillinger til engelsk. Men så dukker kun sæson 5 frem. Har lige været en uge i England og der var alle sæsoner til rådighed.

 5. Niels - kl. 22:52, 31-12-2020:

  Det er ikke alt der kommer med, hvis man har VPN og sætter den til USÅ kan man se flere serier.

 6. Mikael Veistrup-Vetlov - kl. 00:00, 27-06-2021:

  Det ville være dejligt, og nemmere hvis alle lande kunne se samme udvalg, muligvis uden danske undertekster, men så man kan se en serie færdig, og se f.eks. alle arrowverse crossower episoder, uden at skulle vente på arrowverse sæson 8 episode 8. Det ville også Gøre det nemere for Netflix at i ikke skal kontrollere hvilken suspekt, virusbefængt vpn der sættes op for at undgå landebarrierer.

 7. Rikkr - kl. 23:04, 06-03-2022:

  Først ville det være, rart hvis vi alle kunne se det samme som Netflix USA uden, at man skulle hente alle mulig foreskellige programmet.
  Jeg forstår ikke helt hvorfor i skriver, at The Last Kingdom sæson5, kommer her til marts men hvad så med sæson 4 hvornår beslutter Netflix at frigive begge sæsoner??? . Det er så irriterende at starte på en serie og vide, der er flere sæsoner som Netflix Danmark bare ikke vil frigive. Jeg er så træt af det meste nye på Netflix er enten virkelig dårligt, eller er på kinesisk , eller et andet sprog. Man burde overveje om Netflix Danmark ikke bare har fået baghjul af alle de andre nye film/serier apps .

Skriv kommentar