Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fabulous Lives of Bollywood Wives

Fabulous Lives of Bollywood Wives

27/11/2020 | Flixfilm

Se Fabulous Lives of Bollywood Wives på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maheep Kapoor
Spilletid: 35 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Kameraerne følger drillerier og venskab mellem fire kvinder fra Bollywoods indercirkel, mens de håndterer karriere, familie og venskab.

Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fabulous Lives of Bollywood Wives på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fabulous Lives of Bollywood Wives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fabulous Lives of Bollywood Wives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar