Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fabulous Lives of Bollywood Wives

Fabulous Lives of Bollywood Wives

27/11/2020 | Flixfilm

Fabulous Lives of Bollywood Wives på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neelam Kothari, Maheep Kapoor, Seema Khan
Spilletid: 35 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Kameraerne følger drillerier og venskab mellem fire kvinder fra Bollywoods indercirkel, mens de håndterer karriere, familie og venskab.

Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fabulous Lives of Bollywood Wives på YouTube.Se Fabulous Lives of Bollywood Wives på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fabulous Lives of Bollywood Wives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fabulous Lives of Bollywood Wives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar