Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Face the Music

Face the Music

15/12/2013 | Flixfilm

Se Face the Music på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Carol Wiseman
Skuespillere: Molly Ringwald, Patrick Dempsey, Lysette Anthony, Rebecca Potok
Spilletid: 93 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Lisa og Charlie skrev sange sammen, dengang de var gift, men nu kan de ikke udstå synet af hinanden. Nu tager de på weekend i Frankrig for at skrive et sidste hit.


Se Face the Music på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFace the Music havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Face the Music ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Face the Music herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Face the Music er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Face the Music stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar