Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Faces in the Crowd

Faces in the Crowd

01/12/2013 | Flixfilm

Se Faces in the Crowd på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime, Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Julien Magnat
Skuespillere: Milla Jovovich, Julian McMahon, David Atrakchi, Michael Shanks
Spilletid: 103 min
Land: USA, France, Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Milla Jovovich spiller Anna, der har overlevet en grufuld seriemorders angreb. Men overfaldet efterlader Anna med en sjælden sygdom, der gør at hun ikke længere kan genkende ansigter.


Se Faces in the Crowd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Faces in the Crowd havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Faces in the Crowd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Faces in the Crowd:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Faces in the Crowd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Faces in the Crowd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar