Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Facing the Enemy

Facing the Enemy

20/06/2022 | Flixfilm

Facing the Enemy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ved slutningen af 2. verdenskrig følger en tysk soldat en slovakisk modstandsmand ind i en sneklædt skov, hvor de konfronteres med et skelsættende moralsk dilemma.Se Facing the Enemy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Facing the Enemy havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Facing the Enemy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Facing the Enemy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Facing the Enemy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Facing the Enemy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Facing the Enemy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar