Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Facing the Giants

Facing the Giants

01/02/2019 | Flixfilm

Se Facing the Giants på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Fantasy, Sport
Instruktør: Alex Kendrick
Skuespillere: Erin Bethea, James Blackwell, Bailey Cave, Shannen Fields
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En high school-footballtræner står med et taberhold og en mulig fyreseddel, da han tager fat og opbygger et hold med vindermentalitet.


Se Facing the Giants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFacing the Giants havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Facing the Giants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Facing the Giants herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Facing the Giants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Facing the Giants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar