Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Facing the Giants

Facing the Giants

01/02/2019 | Flixfilm

Facing the Giants på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Fantasy, Sport
Instruktion: Alex Kendrick
Skuespillere: Alex Kendrick, Shannen Fields, Jason McLeod
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En high school-footballtræner står med et taberhold og en mulig fyreseddel, da han tager fat og opbygger et hold med vindermentalitet.

Facing the Giants havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Facing the Giants på YouTube.Se Facing the Giants på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Facing the Giants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Facing the Giants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Facing the Giants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Facing the Giants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar