Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Factory Girl

Factory Girl

20/12/2014 | Flixfilm

Factory Girl på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Biography, Drama
Instruktion: George Hickenlooper
Skuespillere: Sienna Miller, Guy Pearce, Hayden Christensen
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, Slovak, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Dette biografiske drama viser den kometagtige op- og nedtur for Edie Sedgwick, der blev muse for den legendariske Andy Warhol.

Factory Girl havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Factory Girl på YouTube.Se Factory Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Factory Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Factory Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Factory Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Factory Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar