Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Factory Girl

Factory Girl

20/12/2014 | Flixfilm

Se Factory Girl på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama
Instruktør: George Hickenlooper
Skuespillere: Sienna Miller, Guy Pearce, Hayden Christensen, Jimmy Fallon
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Slovak, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Dette biografiske drama viser den kometagtige op- og nedtur for Edie Sedgwick, der blev muse for den legendariske Andy Warhol.


Se Factory Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFactory Girl havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Factory Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Factory Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Factory Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Factory Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar