Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fadily Camara : La plus drôle de tes copines

Fadily Camara : La plus drôle de tes copines

14/11/2019 | Flixfilm

Fadily Camara : La plus drôle de tes copines på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den franske komiker Fadily Camara deler ud af vittigheder, levende karakterer og fysisk comedy i et livligt standupshow på La Cigale i Paris.

Fadily Camara : La plus drôle de tes copines havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fadily Camara : La plus drôle de tes copines på YouTube.Se Fadily Camara : La plus drôle de tes copines på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fadily Camara : La plus drôle de tes copines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fadily Camara : La plus drôle de tes copines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fadily Camara : La plus drôle de tes copines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fadily Camara : La plus drôle de tes copines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar