Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Færdig med ‘Stranger Things’? Se disse 5 film og serier på Netflix

Færdig med ‘Stranger Things’? Se disse 5 film og serier på Netflix

28/10/2017 | Flixfilm

Det er ikke mange timer siden, at anden sæson af ‘Stranger Things’ blev tilgængelig på Netflix Danmark, men der er sikkert mange som har siddet oppe hele dagen og natten for at se den nyeste sæson færdig.

Men hvad så nu?!

Du går sikkert allerede og venter på næste sæson af den fantastiske serie, og da ventetiden helt sikkert føles uoverskuelig, så vil Flixfilm gerne hjælpe dig med at slå tiden ihjel.

Vi har derfor samlet en blanding af film og serie, der måske kan give dig lidt den samme mystiske følelse og stemning, som serien ‘Stranger Things’ kan give dig.

Du kan blandt andet kaste dig ud i en ældre komedie-serie, der flere gange har været at finde på toplisterne. Du har også mulighed for at kaste dig over en surrealistisk og uhyggelig dramaserie eller prøve dig af med ‘X-Files’-filmene.

Midnight Special

Da faren til Alton ser at hans søn har overnaturlige kræfter, tager han sønnen med på flugt fra en religiøs sekt. Alton fortæller sine forældre at han kommer fra en anden verden, der ligger rundt omkring jorden. Den religiøse sekt finder drengens evner relevante, men hvorfor de finder dem relevante finder vi først ud af til sidst – næsten. Et barn med overnaturlige kræfter = perfekt underholdning efter ‘Stranger Things’.

Se Midnight Special på Netflix.

The Returned

I en lille by lever beboerne et stille og roligt liv. Men pludselig inden for en enkelt uge, begynder der pludselig at dukke nogle børn op. Disse folk er ikke ukendte for beboerne, men det kommer som et kæmpe chok at se dem igen, fordi de tilbagekommende nemlig har været døde i årevis.

Se The Returned på Netflix.

The X Files: Fight the Future

Åbenlys anbefaling og skaberne bag ‘Stranger Things’ har helt sikkert hente inspiration herfra! Serien er desværre ikke på Netflix, men første film af den populære serie omhandlende Mulder og Scully, der er på sporet efter et sort og olielignende væsen, der slår folk ihjel kan findes på streamingtjenesten. Det viser sig det er en forhistorisk alien virus, der er kommet til jorden. Hvis du synes om denne film, kan du også finde den næste i rækken på Netflix.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Outlander' sæson 6

Se The X Files: Fight the Future på Netflix.

Freaks and Geeks

Du kender sikkert nogle af skuespillerne i denne serie, for her medvirker Seth Rogan, James Franco eller Jason Segel. Med dette vil du nok ikke undre dig over at denne serie er en komisk dramaserie. Den handler om Mckinley High, hvor der findes to forskellige grupper – freaks og geeks. Lindsay og hendes bror indgår i hver deres gruppe og serien handler om søskendeparrets overgang gennem livet og hvordan de udvikler sig vidt forskelligt af hinanden. Det kan umiddelbart virke underligt med tilknytningen til ‘Stranger Things’, men sammenholdet mellem de minder om det børnene fra ‘Stranger Things’ har.

Se Freaks and Geeks på Netflix.

Goosebumps

‘Goosebumps’ er en canadisk børnegyser serie, der baseres på R. L. Stine’s bogserie af samme navn. 62 bøger blev publiceret inden året 1997 og nu er nogle af de originale historier genfortalt med billede på, hvor en gruppe børn havner i uhyggelige situationer.

Se Goosebumps på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.1 kommentar til Færdig med ‘Stranger Things’? Se disse 5 film og serier på Netflix

  1. Jan Rene Jensen - kl. 10:25, 29-10-2017:

    I love Netflix

Skriv kommentar