Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Faille

07/01/2022 | Flixfilm

Se Faille på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Thriller
Instruktion: Peter Fleischmann
Skuespillere: Michel Piccoli, Ugo Tognazzi, Mario Adorf
Spilletid: 110 min
Land: France, Italy, West Germany
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En rejsebureaumedarbejder i Grækenland bliver beskyldt for at være involveret i modstandsbevægelsen og må lege katten-efter-musen med det hemmelige politi.

Faille havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Faille på YouTube.Se Faille på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Faille ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Faille stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Faille, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Faille er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar