Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Failure to Launch

Failure to Launch

01/01/2021 | Flixfilm

Se Failure to Launch på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tom Dey
Skuespillere: Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel, Justin Bartha
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Tripp er en mand på 35, der bor hjemme hos sine forældre. Forældrene er desperate for at få ham til at flytte hjemmefra og hyrer en smuk kvinde til at give ham et skub.

Failure to Launch havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Failure to Launch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Failure to Launch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Failure to Launch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Failure to Launch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Failure to Launch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar