Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fair Game

Fair Game

01/08/2014 | Flixfilm

Se Fair Game på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama, Thriller
Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Naomi Watts, Sonya Davison, Vanessa Chong, Anand Tiwari
Spilletid: 108 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English, Arabic, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Valerie Plame oplever, at hendes liv, karriere og ægteskab står på spil, da hendes egen regering lækker hendes status som CIA-medarbejder i et politisk hævntogt.

Fair Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fair Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fair Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fair Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fair Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fair Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar