Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fairytaler

Fairytaler

27/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Fairytaler på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne animationsserie præsenterer de tidløse eventyr af H. C. Andersen, hvis klassikere har inspireret såvel børn som voksne.


Se Fairytaler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fairytaler herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fairytaler (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar