Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fairytaler

27/02/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004–2005
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Henrik Koefoed
Spilletid: 28 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: 8.0

Resumé: Denne animationsserie præsenterer de tidløse eventyr af H. C. Andersen, hvis klassikere har inspireret såvel børn som voksne.


Se Fairytaler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fairytaler herunder:Fra premieredatoen (27. februar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fairytaler (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar