Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fake or Fortune?

Fake or Fortune?

23/11/2018 | Flixfilm

Se Fake or Fortune? på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fiona Bruce, Philip Mould, Bendor Grosvenor
Spilletid: 63 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Fiona Bruce og Philip Mould bruger efterforskningsevner og videnskabelige teknikker til at finde ud af, om malerier er ægte eller bare imponerende forfalskninger.


Se Fake or Fortune? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFake or Fortune? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fake or Fortune? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fake or Fortune? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fake or Fortune? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fake or Fortune? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar