Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fakes

02/09/2022 | Flixfilm

Fakes på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Harmon, Emilija Baranac, Jennifer Tong
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: De to teenageveninder Zoe og Becca starter et foretagende, der laver falske id-kort, men da der kommer gang i forretningen, bliver livet som kriminel lidt for virkeligt.

Fakes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fakes på YouTube.Se Fakes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fakes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fakes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fakes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fakes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar