Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fakkah Fuzz: Almost Banned

Fakkah Fuzz: Almost Banned

26/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Fakkah Fuzz: Almost Banned på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Michael McKay
Skuespillere: Fakkah Fuzz
Spilletid: 60 min
Land: Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Standupkomikeren Fakkah Fuzz fortæller jokes med udgangspunkt i sine erfaringer med at vokse op som en åbenmundet malayisk mand i Singapore.


Se Fakkah Fuzz: Almost Banned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fakkah Fuzz: Almost Banned havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fakkah Fuzz: Almost Banned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fakkah Fuzz: Almost Banned herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fakkah Fuzz: Almost Banned er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fakkah Fuzz: Almost Banned stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar