Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fakkah Fuzz: Almost Banned

Fakkah Fuzz: Almost Banned

26/01/2018 | Flixfilm

Se Fakkah Fuzz: Almost Banned på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Michael McKay
Skuespillere: Fakkah Fuzz
Spilletid: 60 min
Land: Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Standupkomikeren Fakkah Fuzz fortæller jokes med udgangspunkt i sine erfaringer med at vokse op som en åbenmundet malayisk mand i Singapore.

Fakkah Fuzz: Almost Banned havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fakkah Fuzz: Almost Banned på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fakkah Fuzz: Almost Banned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fakkah Fuzz: Almost Banned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fakkah Fuzz: Almost Banned, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fakkah Fuzz: Almost Banned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar