Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Falcon Rising

Falcon Rising

15/12/2017 | Flixfilm

Se Falcon Rising på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Crime, Thriller
Instruktør: Ernie Barbarash
Skuespillere: Michael Jai White, Neal McDonough, Jimmy Navarro, Millie Ruperto
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En kampsportsmester og tidligere marinesoldat rejser til Brasilien for at opspore de mænd, der brutalt har overfaldet hans søster, og møder en by, hvor mafiaen styrer.


Se Falcon Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFalcon Rising havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Falcon Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Falcon Rising herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Falcon Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Falcon Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar