Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fallen

06/05/2015 | Flixfilm

Se Fallen på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Gregory Hoblit
Skuespillere: Denzel Washington, John Goodman, Donald Sutherland
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English, Syriac, Assyrian Neo-Aramaic
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Når Aaron Corbett fylder 18, bliver han ikke blot voksen men også en nephilim – halvt menneske og halvt engel med overnaturlige evner.

Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fallen på YouTube.Se Fallen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fallen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Fallen

  1. LHL2500 - kl. 23:07, 06-05-2015:

    Jeg ved godt at informationen om filmen bliver autogenereret, men måske man kunne tjekke op på om det bliver gjort korrekt? Denne film er ikke den med Denzel Washington fra 1998. Denne film er fra 2006.

  2. Christina - kl. 12:38, 26-05-2015:

    Der skulle være lavet 2 afsnit mere, hvornår kommer de?

    Skriv kommentar