Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fallet

01/04/2018 | Flixfilm

Fallet på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adam Godley, Lisa Henni, Christoffer Nordenrot
Spilletid: 28 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En svensk detektiv og hendes britiske kollegas forsøg på at løse en grusom mordsag resulterer i blandede resultater og kommunikationsfejl.

Fallet (Sagen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fallet på YouTube.Se Fallet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fallet (Sagen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fallet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fallet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fallet (Sagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar