Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fallet

01/04/2018 | Flixfilm

Se Fallet på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adam Godley, Lisa Henni, Lia Boysen, Christoffer Nordenrot
Spilletid: 28 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En svensk detektiv og hendes britiske kollegas forsøg på at løse en grusom mordsag resulterer i blandede resultater og kommunikationsfejl.


Se Fallet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fallet (Sagen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fallet (Sagen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fallet:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fallet (Sagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fallet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar