Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Falling for Christmas

Falling for Christmas

10/11/2022 | Flixfilm

Falling for Christmas på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Janeen Damian
Skuespillere: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter en forkælet arving mister hukommelsen i en skiulykke ved juletid, tager en uheldsramt enkemand og hans datter sig godt af hende.Se Falling for Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Falling for Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Falling for Christmas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Falling for Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Falling for Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Falling for Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Falling for Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar