Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Falling Inn Love

Falling Inn Love

29/08/2019 | Flixfilm

Se Falling Inn Love på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Roger Kumble
Skuespillere: Christina Milian, Adam Demos, Jeffrey Bowyer-Chapman, Anna Jullienne
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en erhvervsleder fra San Francisco vinder en kro i New Zealand, forlader hun bylivet for at genopbygge den rustikke ejendom med hjælp fra en flot håndværker.

Falling Inn Love havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Falling Inn Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Falling Inn Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Falling Inn Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Falling Inn Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Falling Inn Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Falling Inn Love

  1. Vibeke - kl. 19:09, 02-09-2019:

    En skøn og charmerende film med de dejligste skuespillere i hovedrollerne
    Det var også fint med Landskabet i New Zeeland.

    Skriv kommentar