Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Falling Skies

Falling Skies

01/03/2017 | Flixfilm

Se Falling Skies på Netflix

Indspilningsår: 2011–2015
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noah Wyle, Drew Roy, Maxim Knight, Will Patton
Spilletid: 42 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I denne spændende sci-fi-tv-serie bruger Tom Mason, der er professor i militærhistorie, sin viden til at lede en opstand mod onde og brutale rumvæsener.


Se Falling Skies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFalling Skies (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Falling Skies (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Falling Skies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Falling Skies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Falling Skies (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Falling Skies

  1. Christian - kl. 17:26, 03-03-2017:

    Har netflix ikke en fb side hvor man kan kontakte dem?? Er ret skuffet over ventetiden på en del serier

  2. Blj - kl. 20:37, 14-03-2017:

    Har du prøvet og åbne Facebook og søge på Netflix? 😉

    Skriv kommentar