Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Falsa Identidad

Falsa Identidad

21/02/2020 | Flixfilm

Se Falsa Identidad på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luis Ernesto Franco, Samadhi Zendejas, Eduardo Yáñez
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Diego og Isabel kender ikke hinanden, men sammen flygter de fra deres hjem i Mexico for at slippe fra hans fjender fra narkoverdenen og hendes voldelige mand.

Falsa Identidad (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Falsa Identidad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Falsa Identidad (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Falsa Identidad (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Falsa Identidad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Falsa Identidad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar