Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Falsa Identidad

Falsa Identidad

21/02/2020 | Flixfilm

Falsa Identidad på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Marta Foncilla
Skuespillere: Patricia Montero, Vanesa López Agrelo, Alonso Ramos
Spilletid: 11 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Diego og Isabel kender ikke hinanden, men sammen flygter de fra deres hjem i Mexico for at slippe fra hans fjender fra narkoverdenen og hendes voldelige mand.

Falsa Identidad (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Falsa Identidad på YouTube.Se Falsa Identidad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Falsa Identidad (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Falsa Identidad (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Falsa Identidad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Falsa Identidad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar