Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fame

15/11/2016 | Flixfilm

Fame på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Drama, Music, Musical
Instruktion: Alan Parker
Skuespillere: Eddie Barth, Irene Cara, Lee Curreri
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En gruppe moderne dansere, musikere og skuespillere stråler i denne opdaterede udgave af musicalen om en showskole i New York.

Fame havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fame på YouTube.Se Fame på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fame, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar