Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fame

15/11/2016 | Flixfilm

Se Fame på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Drama, Music, Musical
Instruktør: Alan Parker
Skuespillere: Eddie Barth, Irene Cara, Lee Curreri, Laura Dean
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En gruppe moderne dansere, musikere og skuespillere stråler i denne opdaterede udgave af musicalen om en showskole i New York.


Se Fame på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFame havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fame herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar