Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Familiar Wife

Familiar Wife

01/10/2020 | Flixfilm

Se Familiar Wife på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seong Ji, Han Ji-min, Seung-jo Jang, Kang Han-na
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En mand får en bizar mulighed for at rejse tilbage i tiden, og pludselig er hele hans liv – inklusive den person, han giftede sig med – anderledes.

Familiar Wife (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Familiar Wife på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Familiar Wife (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Familiar Wife (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Familiar Wife, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Familiar Wife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar