Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Familiye

01/05/2019 | Flixfilm

Se Familiye på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Sedat Kirtan, Kubilay Sarikaya
Skuespillere: Sedat Kirtan, Ridvan Kirtan, Kubilay Sarikaya, Elisyan Silvan Sarikaya
Spilletid: 92 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En tidligere indsat kæmper efter sin løsladelse med at tage sig af sine to brødre, en ludoman og en ung mand med Downs syndrom.

Familiye havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Familiye på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Familiye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Familiye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Familiye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Familiye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar