Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Blood

Family Blood

04/05/2018 | Flixfilm

Se Family Blood på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Sonny Mallhi
Skuespillere: Vinessa Shaw, James Ransone, Colin Ford, Ajiona Alexus
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: En tidligere misbruger flytter til en ny by med sine børn for at begynde forfra, men hendes kamp tager hurtigt en uventet, overnaturlig drejning.


Se Family Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFamily Blood havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Family Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Family Blood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Family Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar