Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Business

Family Business

28/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Family Business på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonathan Cohen, Gérard Darmon, Julia Piaton, Liliane Rovère
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.


Se Family Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Family Business (Familieforetagendet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Family Business (Familieforetagendet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Family Business herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Family Business (Familieforetagendet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Business (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar