Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Business

Family Business

11/09/2020 | Flixfilm

Se Family Business på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonathan Cohen, Gérard Darmon, Julia Piaton, Liliane Rovère
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.Se Family Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Family Business (Familieforetagendet) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Family Business (Familieforetagendet) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Family Business (Familieforetagendet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Business (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar