Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Fever

Family Fever

01/07/2016 | Flixfilm

Se Family Fever på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det bliver en forfærdelig weekend, da Alinas forældre skal møde hendes kærestes forældre. En stor hemmelighed risikerer at komme frem i lyset.


Se Family Fever på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFamily Fever havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Family Fever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Family Fever herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Family Fever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Fever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar