Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Guy

Family Guy

01/05/2020 | Flixfilm

Se Family Guy på Netflix

Indspilningsår: 1999–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I Seth MacFarlanes grovkornede animationsserie oplever den klovneagtige Peter Griffin og hans disfunktionelle familie skøre uheld.


Se Family Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Family Guy (Sæson 17) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Family Guy (Sæson 17) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Family Guy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Family Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Guy (Sæson 17) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar