Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Guy

Family Guy

01/05/2020 | Flixfilm

Se Family Guy på Netflix

Produktionsår: 1999–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I Seth MacFarlanes grovkornede animationsserie oplever den klovneagtige Peter Griffin og hans disfunktionelle familie skøre uheld.

Family Guy (Sæson 17) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Family Guy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Family Guy (Sæson 17) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Guy (Sæson 17) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Family Guy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Family Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Family Guy

  1. Blomquist - kl. 09:05, 04-02-2021:

    Denne artikel er forældet. Netflux viser ikke længere Family guy.

  2. Blomquist - kl. 09:06, 04-02-2021:

    Denne artikel er forældet. Netflix viser ikke længere Family guy.

    Skriv kommentar