Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Life

Family Life

03/11/2021 | Flixfilm

Family Life på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Drama
Instruktion: Ken Loach
Skuespillere: Sandy Ratcliff, Bill Dean, Grace Cave
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ung kvindes psykiske sundhed smuldrer, da hendes strenge forældre tvinger hende til en abort i dette barske drama fra 1970'ernes England.

Family Life havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Family Life på YouTube.Se Family Life på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Family Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Family Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Family Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar