Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Reunion

Family Reunion

10/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Family Reunion på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Anthony Alabi, Talia Jackson, Isaiah Russell-Bailey
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da familien McKellan flytter fra Seattle til en lille by i Georgia, udfordres deres storbyvaner af livet i USA's sydstater og deres konservative bedsteforældre.


Se Family Reunion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Family Reunion (Familiesammenkomsten) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Family Reunion (Familiesammenkomsten) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Family Reunion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Family Reunion (Familiesammenkomsten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Reunion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar