Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Family Reunion

Family Reunion

27/10/2022 | Flixfilm

Family Reunion på Netflix

Produktionsår: 2019–2022
Genre: Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Talia Jackson, Tia Mowry-Hardrict, Anthony Alabi
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da familien McKellan flytter fra Seattle til en lille by i Georgia, udfordres deres storbyvaner af livet i USA's sydstater og deres konservative bedsteforældre.Se Family Reunion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Family Reunion (Familiesammenkomsten) (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Family Reunion på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Family Reunion (Familiesammenkomsten) (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Family Reunion (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Family Reunion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Family Reunion (Familiesammenkomsten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Family Reunion

 1. Søren Ry - kl. 21:10, 01-11-2021:

  Family reunion er ikke en komedie
  I et afsnit er nogle sorte børn anholdt af politiet fordi de tjener penge ved at slå græs.
  De to hvide politibetjente som optræder i dette “sorte univers”skildres snotdumme og racistiske.
  De dukker op flere gange og stopper også faderen fordi han er sort.
  Det afføder bemærkninger om hvide politibetjente generelt er racistiske og man som sort er bliver behandlet dårligt, fordi man er sort.
  Det er tæerkrummende omvendt racisme, og uden omtanke for at det er børn det ser serien.
  Den er forbudt for børn herhjemme

Skriv kommentar